Maak Vaderdag bijzonder met een persoonlijk naambordje

Op zoek naar een origineel Vaderdag cadeau? Bij Huisnummerboer.nl vind je het perfecte geschenk voor elke vader: een prachtig naambordje voor naast de voordeur. Onze naambordjes zijn niet alleen praktisch, maar ook een uniek en persoonlijk cadeau dat elke keer dat hij thuiskomt, een glimlach op zijn gezicht tovert.

Waarom kiezen voor een naambordje als Vaderdag cadeau?

Persoonlijk en uniek
Laat je vader zien hoeveel hij voor je betekent met een gepersonaliseerd naambordje. Voeg de gewenste naam/namen toe, kies een ontwerp dat bij zijn stijl past en creëer een uniek stukje decoratie voor zijn of jullie huis.

Duurzaam en hoogwaardig
Onze naambordjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn weerbestendig en gaan jarenlang mee, waardoor ze een blijvende herinnering zijn aan jouw liefde en waardering.

Gemakkelijk te Bestellen
Kies eenvoudig het ontwerp, de kleur, het huisnummer en de namen die er op moeten komen. Wij zorgen ervoor dat het naambordje snel en veilig bij je wordt bezorgd.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?
Ieder naambordje wordt met de hand gepersonaliseerd. Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 5 werkdagen te leveren. Bestel dus op tijd voor Vaderdag!
Liever sneller in huis? Tijdens het afrekenproces kun je de spoedoptie selecteren.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Gepersonaliseerde naambordjes kunnen helaas niet geretourneerd worden, tenzij er sprake is van een fout aan onze kant. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Welke betaalmethoden accepteren jullie?
Wij accepteren iDEAL.

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@huisnummerboer.nl of bezoek onze FAQ-pagina.